Veilig festivallen

19 juli 2022

Tijdens de zomervakantie zijn er weer veel festivals gepland. G4S is ook voor een veilig dagje festivallen jouw Safety Expert. Veiligheid is immers 24/7 aanwezig. Met onderstaande praktische tips, die ook tijdens onze EHBO trainingen aan bod komen, wensen wij iedereen een heel veiligfestivalseizoen!

Festival bezoeken? Bereid je voor!

Smeer je in, zorg voor goede comfortabele schoenen waarin je geen blaren loopt en drink voldoende water tussendoor. Check de weersvoorspellingen en zorg voor een warm vest en/of een poncho. Waarschijnlijk herinner je je nog wel de chaos na Dance Valley 2001. Tegen het einde van de avond barstte de regen los en wilden velen naar huis. Doordat er te weinig bussen waren en het verkeer volledig vastliep, hebben vele festivalgangers uren in de regen moeten wachten. De meeste bezoekers hadden echter vanwege het mooie weer van die dag geen poncho of warm vest bij zich, waardoor naast chaos nog een groter probleem ontstond: het risico op onderkoeling. Uiteindelijk zijn die avond enkele tientallen festivalbezoekers met onderkoelingsverschijnselen opgenomen in het ziekenhuis. G4S adviseert om altijd iets van een warm vest en een poncho mee te nemen. Een isolatiedekentje kan ook de perfecte uitkomst bieden. Deze is niet alleen warm, maar ziet er vanwege het goudkleurige folie ook nog eens feestelijk uit!

Te veel alcohol of drugs?

Iemand te veel alcohol of drugs op? Laat hem/haar niet alleen! Het kan per persoon en per genomen middel verschillen hoe iemand reageert. Belangrijk is om altijd alert te zijn op hoe iemand die onder invloed is reageert. Wanneer je geen contact met iemand kunt maken of wanneer iemand die onder invloed is kortademig is, koud is, rilt, verward is, oververhit lijkt of binnen korte tijd veel water drinkt, neem dan geen enkel risico: vraag assistentie van de beveiliging of politie en bel direct


Powered by Froala Editor

GROOT AANBOD

aan veiligheidstrainingen

KWALITATIEVE LOCATIES

verspreid over het land

MAATWERK EN INCOMPANY

mogelijkheden voor jouw bedrijf

WERELDWIJD MARKTLEIDER

in veiligheidsdiensten

Advies nodig of speciale wensen?

We helpen je graag. Neem contact op of laat een bericht achter en we komen snel bij je terug.

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

E-MAILADRES

NAAM

BEDRIJFSNAAM

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

BERICHT