BHV

Kies nu voor een cursus bedrijfshulpverlening van G4S. Gespecialiseerde instructeurs leiden je binnen twee dagen op tot gecertificeerd bedrijfshulpverlener. Kies voor een basistraining indien je nog geen BHV-certificaat bezit. Heb je al een BHV certificaat? Kies dan voor de herhalingstraining. Uiteraard hebben we ook maatwerk- en incompany-oplossingen.

Image Slide

BHV

Kies nu voor een cursus bedrijfshulpverlening van G4S. Gespecialiseerde instructeurs leiden je binnen twee dagen op tot gecertificeerd bedrijfshulpverlener. Kies voor een basistraining indien je nog geen BHV-certificaat bezit. Heb je al een BHV certificaat? Kies dan voor de herhalingstraining. Uiteraard hebben we ook maatwerk- en incompany-oplossingen.

Image Slide
Opleiding Bedrijfshulpverlener - G4S Training & Safety

Bedrijfshulpverlener

Tijdens de BHV-cursus leiden onze instructeurs je binnen 2 dagen op tot gecertificeerd BHV'er. De opleiding in onze realistische traininglocaties richten zich vooral op de praktijk: brand bestrijden, ontruimen en communicatie, levensreddende handelingen.

Opleiding Bedrijfshulpverlener - NIBHV - G4S Training & Safety

Bedrijfshulpverlener - NIBHV

De cursus bedrijfshulpverlening bestaat uit verschillende onderdelen: levensreddende handelingen, brand bestrijden, alarmeren, ontruimen en communicatie. Alle onderdelen beginnen met een klein stukje theorie; dit gedeelte onderbouwt de praktijk. De praktijk voert echter de boventoon.

Emergency Response Officer - G4S Training & Safety

Emergency Response Officer

De Engelstalige opleiding tot Emergency Response Officer (BHV'er).

Opleiding Hoofd BHV Operationeel - G4S Training & Safety

Hoofd BHV Operationeel

De opleiding voor (toekomstige) hoofden- en plaatsvervangende hoofden bedrijfshulpverlening die operationeel leiding geven aan de bedrijfshulpverlening tijdens een calamiteit.

Opleiding Bedrijfshulpverlener E-learning - G4S Training & Safety

Bedrijfshulpverlener E-learning

De E-learning BHV cursus kan in 1 tot 2 dagdelen worden gevolgd via internet. Op een G4S-trainingscentrum kunt u het praktijkgedeelte volgen.

Opleiding Hoofd BHV Strategisch - G4S Training & Safety

Hoofd BHV Strategisch

Deze opleiding is bedoeld voor personen die beleidsmatig verantwoording dragen voor de aansturing van een bedrijfshulpverleningsorganisatie in organisaties.

Opleiding Ploegleider BHV - E-learning - G4S Training & Safety

Ploegleider BHV - E-learning

Een ploegleider geeft leiding aan de inzet van meerdere bedrijfshulpverleners en bewaakt de veiligheid en geeft zo nodig aanvullende instructies aan de BHV'ers.

Opleiding Ploegleider - NIBHV - G4S Training & Safety

Ploegleider - NIBHV

De ploegleider geeft leiding aan een inzet van meerdere bedrijfshulpverleners en zorgt ervoor dat zijn ploeg geoefend wordt en blijft. Het beheer en de controle van de middelen van de ploeg horen ook tot zijn takenpakket. In de opleiding ploegleider komen al deze facetten aan bod.

Heb je een team?

Niet zeker?

Speciale wensen?

Basis Training al gehad? Opzoek naar een herhaling?

GROOT AANBOD

aan veiligheidstrainingen

KWALITATIEVE LOCATIES

verspreid over het land

MAATWERK EN INCOMPANY

mogelijkheden voor jouw bedrijf

WERELDWIJD MARKTLEIDER

in veiligheidsdiensten

Deeltraining

Deze deeltrainigen zijn onderdelen van BHV trainingen. Indien je team een specifieke deeltraining nodig heeft, is het mogelijk om daar los voor in te schrijven.

Kleine Blusmiddelen

Deeltraining van BHV

Medewerkers van kantoren, bedrijven of instellingen en/of particulieren die deel (gaan) uitmaken van een BHV-organisatie en hiervoor deze opleiding dienen te volgen. Zij zullen volledig voorbereid worden op het gebruik van...

Brand, Alarmeren, Ontruimen en Communicatie

Deeltraining van BHV

Deze opleiding is voor iedereen die onderdeel uit gaat maken van een BHV-organisatie met als taak het bestrijden van een beginnende brand, alarmeren en ontruimen.

Levensreddende Eerste Hulp

Deeltraining van BHV

De opleiding voor wie die deel uit gaat maken van een BHV organisatie en eerste hulp moeten kunnen verlenen in levensbedreigende situaties.

Advies nodig of speciale wensen?

We helpen je graag. Neem contact op of laat een bericht achter en we komen snel bij je terug.

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

E-MAILADRES

NAAM

BEDRIJFSNAAM

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

BERICHT