Header Image

Update handelingsadvies en coronamaatregelen

10 september 2020

Het is alweer even geleden dat we een update gaven over de effecten van de coronacrisis op onze dienstverlening. In deze update brengen we u op de hoogte van de stand van zaken.

Aanpassingen in BHV-handelingen

Door de coronacrisis staan BHV’ers opeens voor nieuwe uitdagingen en krijgen zij te maken andere risico’s. We hebben een handelingsadvies opgesteld voor BHV’ers en EHBO’ers. Belangrijk is om de 1,5 meter afstand in acht te nemen en extra te letten op hygiëne. 

Het handelingsadvies is recent herzien op het punt van reanimatie. Bij slachtoffers die COVID-positief zijn dient de mond van het slachtoffer bedekt te worden met een stuk stof of kleding en wordt de reanimatie opgestart zonder te beademen. We raden u aan deze informatie met uw BHV’ers te delen.

Veilig en verantwoord trainen

We begrijpen dat u misschien bedenkingen heeft bij het volgen van klassikale trainingen. Wij vinden het belangrijk dat uw hulpverleners blijven trainen. Daarmee houden zij hun kennis en vaardigheden op peil en blijft de veiligheid in uw organisatie gewaarborgd. Onze trainingscentra en opleidingen voldoen aan alle geldende richtlijnen en we handhaven de naleving van onze huisregels en algemene (hygiëne)afspraken actief.

We trainen nu al enige tijd volgens ons protocol Verantwoord Aangepast Trainen, deze regels en richtlijnen komen overeen met het brancheprotocol. De ervaringen met trainen op deze aangepaste manier zijn erg goed, trainingen vinden op een veilige manier doorgang. We hebben daarom besloten om in ieder geval de rest van het jaar te trainen volgens dit protocol. Alle maatregelen om het risico op besmetting te minimaliseren blijven dus onverminderd van kracht op onze trainingscentra en bij trainingen op uw locatie, in onderstaande video ziet u een greep uit de genomen maatregelen.


COVID en uw BHV-organisatie

Door de pandemie is er in veel organisaties van alles veranderd. Heeft u stilgestaan bij de effecten van deze veranderingen op de veiligheid van uw organisatie?  Er is minder bezetting op kantoren, er zijn regels over het gebruik van ruimtes en er zijn in veel gebouwen looproutes ingevoerd. Deze veranderingen zijn van invloed op uw BHV-organisatie. 

Neem gerust contact met ons op om uw specifieke situatie te bekijken zodat een veilige werkomgeving gewaarborgd blijft. Ook hebben we verschillende Health Protection Solutions om op uw locatie de besmettingsrisico’s te reduceren.

Powered by Froala Editor

GROOT AANBOD

aan veiligheidstrainingen

KWALITATIEVE LOCATIES

verspreid over het land

MAATWERK EN INCOMPANY

mogelijkheden voor jouw bedrijf

WERELDWIJD MARKTLEIDER

in veiligheidsdiensten

Advies nodig of speciale wensen?

We helpen je graag. Neem contact op of laat een bericht achter en we komen snel bij je terug.

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

E-MAILADRES

NAAM

BEDRIJFSNAAM

BERICHT