Header Image

Volg een wintertraining en steun het Rode Kruis

19 november 2020

In de kerstvakantie organiseert G4S Training & Safety op vijf verschillende locaties trainingen Reanimatie en Eerste Hulp in de Winter. De opbrengst van deze trainingen doneren we aan Het Rode Kruis ten behoeve van hun inzet tijdens de coronacrisis.

Veiligheid zit in ons DNA en als organisatie staan we midden in de samenleving. We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met veiligheidstrainingen zoals EHBO en BHV. Daarom hebben we een compacte training samengesteld speciaal voor in de kerstvakante. Daarnaast raakt de coronacrisis ons allemaal en zet het Rode Kruis zich op allerlei vlakken in om bij te springen waar mogelijk. Daarom schenken we de opbrenst van deze wintertraining aan het Rode Kruis ten behoeve van hun Nationaal Actieplan Coronavirus.

Wat houdt de training in?

Deze training is geschikt voor iedereen die graag de basis van eerste hulp wil leren, maar ook erg leuk voor BHV’ers die nog eens met familieleden de eerste hulp willen oefenen. De training duurt een halve dag en de volgende onderdelen komen aan bod:

  • Reanimeren en gebruik AED
  • Bewustzijnsstoornissen
  • Eerste hulp in de winter:
    • Kneuzingen en verstuikingen
    • Botbreuken
    • Bevriezing en onderkoeling

Nb. De training is geen vervanging, aanvulling of vrijstelling voor reguliere EHBO- of BHV-opleidingen. Dit is een extra programma. Deelnemers ontvangen wel een bewijs van deelname.

Powered by Froala Editor

GROOT AANBOD

aan veiligheidstrainingen

KWALITATIEVE LOCATIES

verspreid over het land

MAATWERK EN INCOMPANY

mogelijkheden voor jouw bedrijf

WERELDWIJD MARKTLEIDER

in veiligheidsdiensten

Advies nodig of speciale wensen?

We helpen je graag. Neem contact op of laat een bericht achter en we komen snel bij je terug.

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

E-MAILADRES

NAAM

BEDRIJFSNAAM

BERICHT