Header Image

Zo snel wordt het te heet in de auto!

13 juli 2018

De zomer is in volle gang; voor deze week zijn zelfs temperaturen boven de 30 graden voorspeld! Reden te meer om juist deze week extra alert te zijn op de snel oplopende temperatuur in geparkeerde auto's en de bijbehorende risico's.

De temperatuur in een geparkeerde auto kan al snel oplopen. Wist jij bijvoorbeeld dat het met een buitentemperatuur van 24 graden, het binnen tien minuten al 34 graden in de auto kan zijn? En dat de temperatuur in de auto binnen dertig minuten al op kan lopen tot maar liefst 43 graden? Als de buitentemperatuur rond de 32 graden ligt, kan het binnen een halfuur al snel warmer dan 50 graden zijn in de auto! Zorg er dus altijd voor dat er niemand in de auto achterblijft! Ook niet als je onderweg even snel een boodschapje wilt doen of ergens een korte rustpauze wilt nemen. 

Wees alert op brandgevaar

Let erop dat als je je auto ergens parkeert, je geen spullen in de hete zon laat liggen die de werking van een vergrootglas kunnen hebben. Denk bijvoorbeeld aan (lege) plastic flessen of brillen. Als de zon hierop schijnt, ontstaat het risico op brandgevaar met alle gevolgen van dien. 

Ga veilig de zomer in met G4S en meld je vandaag nog aan voor een BHV, EHBO of Auto Safety Training.

Powered by Froala Editor

GROOT AANBOD

aan veiligheidstrainingen

KWALITATIEVE LOCATIES

verspreid over het land

MAATWERK EN INCOMPANY

mogelijkheden voor jouw bedrijf

WERELDWIJD MARKTLEIDER

in veiligheidsdiensten

Advies nodig of speciale wensen?

We helpen je graag. Neem contact op of laat een bericht achter en we komen snel bij je terug.

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

E-MAILADRES

NAAM

BEDRIJFSNAAM

BERICHT