Daarom G4S

Trainen bij G4S Training & Safety betekent kiezen voor kwalitatieve en realistische trainingen met een focus op de praktijk. G4S Training & Safety is aangesloten bij verschillende branchepartijen, keurmerken en certificeerders.

Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN)

G4S Training & Safety is aangesloten bij de Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN). Deze branchevereniging voor opleidings- en adviesbedrijven in de BHV-branche en bewaakt het imago van de sector en staat voor kwaliteitsborging en professionaliteit in de branche.

Het Oranje Kruis

G4S is gecertificeerd door het Oranje Kruis. Het Oranje Kruis is de organisatie op het gebied van eerste hulp (EHBO) en neemt de examens Eerste Hulp af aan het eind van de opleiding EHBO.

ISO 9001

ISO 17023

ISO

ISO 9001 is een internationale, generieke standaard, uitgegeven door de International Standardization Organisation. ISO 9001 stelt zich ten doel om internationale vereisten voor kwaliteitssystemen te standaardiseren, meetbaar en controleerbaar te maken. ISO 9001 is er in hoofdlijnen op gericht om de alle relevante processen in organisaties beheerst te laten verlopen, van de inkoop en productie tot de verkoop en service. G4S Training & Safety is volgens de norm ISO-17024 gecertificeerd. ISO-17024 is een norm voor certificerende instellingen om het organiseren van examens te kunnen laten erkennen onder toezicht van de Raad voor Accreditatie.

Kwaliteitsregister V&V

Omdat G4S geaccrediteerd is door het kwaliteitsregister V&V, kunnen de verzorgenden en verplegenden die de BHV-gerelateerde opleidingen voor de zorg volgen punten bijschrijven in het register.

Nederlandse Reanimatie Raad

G4S Training & Safety bv is door de Nederlandse Reanimatie Raad gecertificeerd. Door het volgen van een training bij G4S Training & Safety bv bent u verzekerd van een opleiding welke voldoet aan de criteria zoals die gesteld zijn door de Nederlandse Reanimatie Raad.

NEN Commissies

G4S Training & Safety neemt deel aan de NEN-commissies en werkt ook mee aan de Europese en internationale normalisatieprocessen.

NIBHV

Het NIBHV is opgericht door het Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid NIFV en het Oranje Kruis als kenniscentrum voor de bedrijfshulpverlening met als doelstelling het bevorderen van de kwaliteit van de bedrijfshulpverlening en de veiligheid in bedrijven en andere organisaties. G4S Training & Safety bv is een erkend opleidingsinstituut met het NIBHV keurmerk.


Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor

GROOT AANBOD

aan veiligheidstrainingen

KWALITATIEVE LOCATIES

verspreid over het land

MAATWERK EN INCOMPANY

mogelijkheden voor jouw bedrijf

WERELDWIJD MARKTLEIDER

in veiligheidsdiensten

Advies nodig of speciale wensen?

We helpen je graag. Neem contact op of laat een bericht achter en we komen snel bij je terug.

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

E-MAILADRES

NAAM

BEDRIJFSNAAM

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

BERICHT