Kort samengevat

WAAROM DEZE TRAINING?

13 locaties in Nederland
Tweedaagse training
Praktijkgerichte training

PRIJS

€ 449,00 per cursist

DUUR

Dag 1 : 7 uur

Dag 2 : 7 uur

CERTIFICAAT

Wanneer het theorie-examen met een voldoende wordt afgesloten en de deelnemer door de instructeur competent bevonden wordt voor de praktijkverrichtingen dan ontvangt de deelnemer het certificaat Basis BHV NIBHV. Dit certificaat is één jaar geldig.

HERHALING

Na een jaar dient de Herhalingsopleiding BHV van het NIBHV gevolgd te worden.

Inschrijven

Op zoek naar incompany of maatwerk oplossingen? Vraag een offerte aan

Een BHV’er is de eerste die in actie komt tot professionele hulpverleners aanwezig zijn. De BHV’er moet een kleine brand kunnen blussen, is in staat een pand snel en veilig te ontruimen, kan levensreddende handelingen verrichten (elementen van EHBO), leert communiceren tijdens een calamiteit en is het aanspreekpunt van de professionele hulpdiensten die ter plaatse komen. 
De opleiding bestaat uit drie delen: brand bestrijden, ontruimen en communicatie, levensreddende handelingen. Alle onderdelen beginnen met een klein stukje theorie; dit gedeelte onderbouwt de praktijk. De praktijk voert echter de boventoon, een goede BHV’er moet oefenen, oefenen en nog eens oefenen.

De opleiding AED leert de BHV’er omgaan met de automatische externe defibrillator. Dit apparaat moet binnen handbereik zijn bij medisch levensbedreigende situaties. De praktijk heeft al vaker uitgewezen dat men hiermee levens kan redden bij hartritmestoornissen.

Deelnemers van deze opleiding worden gecertificeerd volgens de NIBHV norm met een geldigheidsduur van 1 jaar. Daarna moeten de cursisten op herhaling, om kennis en vaardigheden up-to-date te houden en de geldigheid van het certificaat te verlengen.

Powered by Froala Editor

Kies een trainingdatum

TRAINING

DATUM

LOCATIE

PLAATSEN

PRIJS

TRAINING: Bedrijfshulpverlener - NIBHV DATUM: 26 juni 2023, 08:30 - 15:45
27 juni 2023, 08:30 - 15:45
LOCATIE: Zoetermeer PLAATSEN: 9 PRIJS: € 399,00
TRAINING: Bedrijfshulpverlener - NIBHV DATUM: 21 september 2023, 08:45 - 16:00
22 september 2023, 08:45 - 16:00
LOCATIE: Ede PLAATSEN: 15 PRIJS: € 449,00
image-viewer