G4S ontvangt certificaat voor verzorging opleiding tot BHV Instructeur

12 september 2018

G4S Training & Safety is door het NIBHV gecertificeerd om de opleiding tot BHV Instructeur te verzorgen voor het onderdeel brandbestrijding en ontruimen.
Hiermee is G4S één van de vier opleidingscentra in Nederland waar je voor deze opleiding terecht kunt; iets waar wij uiteraard zeer trots op zijn!

Opleiding tot BHV (BCO) Instructeur

Nederland kent vele BHV instructeurs en periodiek komen daar velen bij. Als je kiest voor de door het NIBHV gecertificeerde opleiding tot Instructeur BHV, dan kies je voor een opleiding  waarin sociaal leren centraal staat. Dit betekent dat je opgeleid wordt tot een coachende instructeur waarbij je jouw toekomstige BHV cursisten zoveel mogelijk zelf aan de slag leert te gaan met de lesstof. Tijdens de opleiding tot BHV instructeur leer je dan ook om naast de kennis en vaardigheden van een cursist ook zijn/ haar zelfvertrouwen te ontwikkelen. Dit alles met als belangrijkste doel dat jij jouw cursisten leert hoe zij moeten handelen in geval van een calamiteit of incident. Wil je een door het NIBHV gecertificeerd BHV instructeur worden, dan kan je kiezen voor twee opleidingen: 

  • Instructeur BHV, onderdeel Eerste Hulp (EH)
  • Instructeur BHV, onderdeel Brandbestrijding & Ontruiming (BO)


Wanneer kan ik BHV instructeur worden?

Wil jij BHV Instructeur worden? Dan dien je voor start van de opleiding in het bezit te zijn van twee geldige diploma’s: 


Over het NIBHV

Het NIBHV is in 1999 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot hét kennisinstituut voor bedrijfshulpverlening in Nederland. Het NIBHV deelt daarnaast expertise in bedrijfsnoodorganisaties, brand- en arbeidsveiligheid. Het NIBHV Keurmerk is een onafhankelijk kwaliteitsstempel voor veiligheidscursussen.

Meer informatie?

Wil jij je aanmelden voor de opleiding tot BHV Instructeur? Neem dan nu contact met ons op. dit kan telefonisch op 088-2728627 of per e-mail aan csd.ts@nl.g4s.com.   

Powered by Froala Editor

Preview image

Bedrijfshulpverlener - NIBHV

De cursus bedrijfshulpverlening bestaat uit verschillende onderdelen: levensreddende handelingen, brand bestrijden, alarmeren, ontruimen en communicatie. Alle onderdelen beginnen met een klein stukje theorie; dit gedeelte onderbouwt de praktijk. De praktijk voert echter de boventoon.

GROOT AANBOD

aan veiligheidstrainingen

KWALITATIEVE LOCATIES

verspreid over het land

MAATWERK EN INCOMPANY

mogelijkheden voor jouw bedrijf

WERELDWIJD MARKTLEIDER

in veiligheidsdiensten

Advies nodig of speciale wensen?

We helpen je graag. Neem contact op of laat een bericht achter en we komen snel bij je terug.

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

E-MAILADRES

NAAM

BEDRIJFSNAAM

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

BERICHT